monki

Monki öppnar webbshop! Herregud, älskar livet nu!

Här är mina favoriter


Älskar livet just nu..

puss på er

bakis

Hej idag är jag lite snurrig i skallen eftersom det blev en utgång både fredag och lördag.

Men det ska bli ändringar på det, och nu blir det ching chong mat med bengan och emmelie!



Hälsningar från sletna tjejer i soffan!

rolig

jag är så rolig.. älskar mig själv!

Det var det jag ville säga. Hörs sen


PUUUUUUUUUUUUUUSS

Fredag

Idag har jag jobbat och slitit. Kom hem och började min lediga fredag med pizza. Sen full stress att sminka sig och göra vid sig. Nu ska jag börja dricka i min ensamhet och börja invänta mina kära vänner :)

Idag kör jag på världens enklaste outfit.. Pallade inte tvätta håret, så fick bli en totte, vit oversize tröja, och svarta jeans.



Enkelt och snyggt! Rött läppstift ofc!

Fredag

Idag har jag jobbat och slitit. Kom hem och började min lediga fredag med pizza. Sen full stress att sminka sig och göra vid sig. Nu ska jag börja dricka i min ensamhet och börja invänta mina kära vänner :)

Idag kör jag på världens enklaste outfit.. Pallade inte tvätta håret, så fick bli en totte, vit oversize tröja, och svarta jeans.



Enkelt och snyggt! Rött läppstift ofc!

stickat

Jag älskar verkligen stickade tröjor. Helst av allt ska dem vara i färgskalan grå eller beige, men på senaste tiden har jag också börjar sukta efter rött. Underbar färg!

Det bästa som finns är om man har turen att hitta en stickad tröja med luva. En stickad oversize tröja, men stor luva. Kan det bli bättre? Ja utan resår. Då är det ultimata tröjan! hatar allt som har med resårer att göra. Död åt dem!

Och nu är det så att jag hittat den ultimata tröjan! Jag vill matcha den med svarta stuprörsjeans, rött läppstift, ett snyggt classy oversize halsband, dr martens  och en slarvig fiskbensfläta eller en slarvig knut. Så läckert!



400 kr, ja den ska bli min

"utgång"

Efter loppisen så blev det hem till soffan. Eftersom jag var väldigt trött så var jag rädd för att somna, så jag och möller bestämde för att vi skulle ut och gå en runda :)

Eftersom möller är så slö (du är slö möller ;) ), så ville han gå i ramlösaparken istället för jordbodalen. Så det fick helt enkelt bli det. Det var superskönt, och det var kul att träffa möller ockås eftersom det var ett bra tag sen sist!

Så det blev en massa prat, och vädret är ju helt underbart ute idag också!

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite, sen kommer emmelie och jennie hit.

Håller tummarna för min älskade jennsone som ska på arbetsintervju på mitt jobb idag! Känns dumt att kalla det "mitt" jobb, jag har ju bara jobbat där knappt en månad. Men det är ju faktiskt mitt jobb! :D haha



Bjuder på en superhet bild på mig och möller från i våras :D

Loppis

Idag ställde jag och mammsen klockan, och vid 10 tiden befann vi oss på loppis!

Det är så sinnesjukt kul! Och både jag och mammsen gick loss totalt! Med mig hem fick jag ett par superfina svarta jeans med hög midja. Dem var bootcut, och jag tänkte mig på att sy in dem. Fast det slog mig när jag tittade på symaskinen att jag har ett par likadana med stuprör. Så jag går nu emot mit själv och accepterar halvt utsvängda byxor. Det är faktiskt snyggt med rätt kläder till! Jag är ialla fall mega nöjd, och är nu stolt ägare till min första jeans utan stuprör! :)

Hem med mig fick jag också en lite oversize t-shirt i glittrigt material, och en oversize neonrosa skjorta. Var längesen jag kom hem från en loppis och var så pass nöjd som jag är idag! Love it! :)

Idag ska jag även ta mig tid att fixa med min design, eftersom jag slängt in så mycket som 3 inlägg på 2 dagar. Sjukt!

Här är ialla fall en bild jag tog mig tid att ta! Har på mig mina bootcut jeans, som förövrigt ger en superfin rumpa och lår. Har även på mig min svarta glittriga t-shirt som jag köpte, fast man inte ser den så bra!



Puss på er!

tjejsnack

Har precis kommit hem från hysan. Det blev tacos och massa mys!

Det var jag, emmelie, hy och sofie. Vi bara satt och snackade massa skit, allt från vad som händer i dagens läge, till all skit vi sysslat med när vi var yngre. Fan vad roligt liv man haft, och jag ångrar ingenting av vad jag gjorde när jag var yngre!

Men vi kom också fram till en sak. När man var 13-14 år gammal var det alltid någon som hatade en och var "efter" en. Sjukt omoget beteende!

Men en sak slog mig.. Jag har fortfarande massa, eller inte en massa. Men plural människor efter mig som hotar att dem vill slå mig. Varför har jag ingen aning om? Det är inte så att jag bryr mig, men dem borde ju ha en klocka som ringer i huvudet att det är så barnsligt beteende. Men jag bryr mig inte. Jag lever i fred! :) Men det kanske är så att dem bara är avensjuka? Ja så är det nog.. Men Carpe diem, eller hur empan? hahahha love myself

Nu blev det ett långt inlägg till, men ja ni fattar vad jag är ute efter

TJAA


I´m awesome

haha men tjena!

HAJE! det var inte igår.. Men jag kom fram till att jag hatade den förra designen och den såg så kluddig ut. Men nu ska jag göra om den igen, och denna gången vet jag hur jag vill ha den :P

En sak jag kommit på är att jag ska bli en läppstift tjej. Typ maria montazami fast häftigare, ta det till en helt ny nivå. En helt ny värld liksom! Älskar läppstift, jättemycket! Så ja, från och med nu ska jag alltid ha läppstift. Var ni än ser mig, på bussen, stan, toaletten ja var ni än ser mig ska jag stå med mitt läppstift. LOOOOOO wait for it VE IT!

Ja jag vet så jävla bra. Men nu vet jag inte var detta leder någonstans. Men en annan sak jag kommit på, haha det vet jag att jag kanske inte är den första med. Det är att stora halsband är så jävla snyggt! både till vardags och fest, till en helt vanlig t-shirt. Jag brukar vilja hålla min outfitar hyffsat enkla, men nu ska jag även det ta det en nivå högre. Jag vill ha tjocka mysiga tröjor och stora fina exlusiva halsband. Eller dem ska ialla fall se exklusiva ut.

Här är ett jag verkligen inte hade tackat nej till!

Men jag ska ha det, så är det bara. Och jag ska bära det alltid! Ååååh ni fint, kan nte sluta kolla på det.
Men jaja det var allt för denna gången. Vi höres

TJA!

wtf???


Var det bara jag som märkte något fel med denna annons?

måste fixa min design igen... hatar den

RSS 2.0