vardagslyx i all ära

ååh vad mysigt. Har pratat ihop mig med mina girls, och nu har vi bokat en ullaredstripp den 8e maj.. Vi har hyrt stuga över natten, och så! På dagen blir det till att shoppa, och på kvällen blir det vin och bada badtunna!
 
Riktigt mysigt med lite kvalitetstid :D Det behövs verkligen i denna trissta vardagen.
 
Emmsi - Lollu - Hysan - Jennsone - goes ullared ----<--<--@

gårdagens pizza

Tja tja bloggen!
 
Alltså vädret? Ja det är helt underbart.. Men ändå ligger jag i soffan och fryser.
Just nu så ska jag värma upp gårdagenspizza, och vila lite.. Vaknade klockan 7, och har sedan dess inte kunnat somna om.
 
Har rensat hela internetet idag efter saker jag ska köpa när jag får lön.. ÅÅÅH LÖN! Har aldrig varit så fattig i hela mitt liv.
 
Resten av dagen ska jag ängna åt att tradera mig, leka med jennsan och kanske tom. har tid för att vara lite kreativ.. Gardroben måste rensas bigtime. Och det är de bästa jennie vet.
 
Och ja, höjden av slöhet.. Idag tänkte jag äntligen ta tag i att flytta över mina kontakter till min iphone, så jag kan börja använda den. Ja jag vet.. Jag köpte min iphone för över en månad sedan, och ändå har jag inte börjat använda den än. Jag använder den, men inte till de sakerna den är gjord för. Hahah just nu så använder jag bara instagram och spelar spel på den.
 
Så min lumia åker in på lagning direkt, då den är helt sne. Äschh vilket liv.
 
Ja peace out. Bjuder på en nytagen bild på mitt osminkade face. Sexig tjej
 

i want this

i want this... so badly.. Vill matcha den med tillsammans med stayups och ett par killerhöga platåskor!

Förövrigt så jobbar jag på och sliter som vanligt. Händer inte mycket rolig här inte. I helgen ska jag bara hålla mig inne, då jag har 300 kr på kontot. Jag är så jävla rik, jag vet.

När lönen kommer, så flyttar jag in på hampan. Bara så alla vet.

peace out!

fan

med jennie peppandes i soffan bredvid mig, fick hon mig att klicka hem dessa skorna. Jag vet inte riktigt om det var ett genomtänkt köp.. Men fyfan vad snygga dem är

bojkott

ja.. För längesedan bojktottade jag skopunkten eftersom att ja... Det är b. Men när jag av ren trisstess trillade in på deras hemsida snubblade jag över dessa skorna.. Vad hände där liksom?! Måste erkänna att jag tyckte att dem var snygga, och ganska lika ash´s modell. Och som sagt, jag betalar för utförandet och inte för märket. Så för 350 så börjar det klia i plånboken.
 
Ska sova på det

godispåse

känslan som uppstår när man kommer till jobb, och inser att man tagit med sig fel matpåse till jobb.. Ännu värre är när man inser att påsen innehåller en godispåse, istället för maten som jag gått upp tidigare för att fixa!

notis: hade jag velat bli uppäten av hajar, hade jag inte varit rädd för att simma i havet.

RSS 2.0