brb

har gått och blivit med macbook.. Så jävla nöjd!

Just nu känner jag mig bara tråkigast i världen.. Men jag jobbar och jobbar, och sen åker jag ju nästa vecka. Så är lite stress nu. Längtar så jääävla mycket, och ska bli så gott att uppdatera sig till iphone 5. Ska bli fett aktiv på instagram då ;)

Men ja, jag återkommer igen när jag är redo!

KISS KISS

seg

hej bloggen!
 
Idag är en sån dag jag bara är sååå jäkla seg. Är ledig idag, så det kan ju vara därför? Äsch jag vet inte..
 
Har kollat på tv hela morgonen, och efter varje program har jag tänkt "-när detta programmet är slut så ska jag komma igång".. Har jag gjort det? Neeej, sitter fortfarande och kollar tv. -_-
 
Ska väl se till att noppa mina ögonbryn nu (kan jag göra i soffan framför tv:n hihi), färga och sen övertala mac att köra mig till väla så jag kan köpa hårfärg. Har ingen bil för tillfället och det är sjukt frustrerande.. Jag sätter fan inte mig på en buss. Helt plötsligt blir det ju ett dagsprojekt bara för att sticka till väla en snabbis. Orkar inte sånt.
 

ops

the claaaaw

hår hår

puh, jävla hår.. hatar mitt hår... vet ingenting...

Vill färga håret.. vet dock inte hur.. kill me softly! Har seriöst funderat på att färga det rött en sista gång, och sedan färga det brunt, med toppar i alla regnbågens färger. Men jag vet inte.....

massa hår

uschhh vad skönt. Mina extensions har växt ut något extremt, så nu är det dags att sätta i nya. Eftersom jag tänkte ta mig ur hårförlängningsdramat så har jag tänkt mig att det blir 30 slingor denna gången istället för 40. Ska bli så jäkla skönt, då jag inte kan platta håret ordentligt nu eftersom slingorna sitter så långt ut.

Jag har haft mina 40 slingor i ett halvår nu, och varit slarvig med att att inte sova i fläta varje natt, utan istället råkat sova med knut flera gånger. Jag har använt mig av en budgetolja som finns att köpa från hm för 100 kr, och shampo och balsam från tresemmé. Har även använd mig av värmeskydd från tresemmé och håret är exakt likadant som det var den dagen jag satte på det. Är så extremt nöjd!

Har gjort mina extensions på salong två sytrar i helsingborg, och med god marginal är det den bästa hårförlängningen jag någonsin haft. Sjukt prisvärd! 1400 kr kostade den att sätta in 40 slingor, och denna gången ska jag bara sätta in 30 vilket kommer hamna på runt 1000 lappen. Verkligen att rekommendera!

nytt jobb, nya möjligheter

Tja tja bloggen. Nu avklarat denna veckan.. Har träningsvärk i fingrarna.. Wtf liksom?? När jag slutade slängde jag mig direkt i badet tillsammans med inkmaster och bulle med bulle.. Obeskrivligt skönt!

Snart kommer mac, så ska vi ha lite fredagsmys.

Förlåt för jag är en taskig bloggmamma och aldrig lägger upp bilder. Men har börjat blogga mycket från mobilen, och kan inte lägga in pix då.

Mhhhmmmm love yah hair sistahh

Ja idag var en sån dag jag kände att jag verkligen skulle unna mig någontnig.. Jag satte en budget till mig själv och kollade igenom massa sidor efter kläder.. Till min stora besvikelse hittade jag ett par leggings som jag ville ha, och kände att det inte var tillräckligt för att tillfredställa mina behov..
 
Sen slog det mig, när jag satt med alla mina oljor och förberedde mitt hår för en rejäl torkning.. Min plattång är gammal, och min fön exploderar när som.. Håret är det viktigaste jag har (med god marginal), och jag förlorar hellre mina bröst än mitt hår.. Om jag hade varit tvungen att välja, helst har jag ju båda.
 
Fick bli en jävligt fräsch plattång från remintong och en matchande fön från samma märke. Båda två är extra vårdande för håret. Dessutom har plattången aoutomatisk avstängning efter en timme, som verkligen är toppen för mig som har minne som en guldfisk.
 
 
Klickade hem båda från tretti.se som både har gratis frakt, och bästa priser av alla sidor online som jag kollade på. Så jag är nöjd! Och glad, mitt hår kommer bli så fint.. I love my hair, and my hair love me (now)..

jag ska måla hela världen lilla mamma

Puuuh.. Nyss målat vår hall i över 2 h och är långt ifrån klar. Kommer bli så jävla snyggt. Blir nog nominerad till daughter off the year i år. Kommer lätt vinna skiten!

Min fina mac kom nyss hit, så vi ska mysa ner oss i soffan och kolla Hollywood fruar :) imorgon blir det Ikea, och köttbullar på det!

Det var något kul jag skulle berätta.. Men har tyvärr glömt vad det var, så det får vänta till en annan dag.. ;)

detox plåster?

Ja alltså nu är det såhär att jag helt och hållet har sneat in på utseende och hälsa.. Är helt besatt av pormaskar, finnar osv. Kollat runder på hela internet i princip och hittat massa bra pormaskutsugare och fyfan vad det ska sugas..
 
Men någonting jag snubblade på var någonting som hette detoxplåster, som ska hjälpa mot massa saker. Värt en försök kanske? Jag tror vanligtvis inte på sånt skit, men det kanske är värt ett försök?
 
Såhär står det:
  • Release unwanted toxins
  • Increase your energy level
  • Reduce aches, pains, headaches, & tiredness
  • Relieve stress
  • Improve your metabolism
  • Improve your blood circulation
  • Improve weight loss
  • Totally discreet - Works while you sleep
  • Simple and Easy to use
 
Nej jag ska nog klicka hem några stycken och för en gångs skull gå emot mig själv för att se om sånt här skit verkligen funkar.. Ska bli intressant!


RSS 2.0