GLAD TJEJ 92

Woooh, har fått nytt jobb.. Så jävla underbart! Lollo leverar fortfarande, och livet äger just nu.

Ska bara fixa med anställningspapper med mina andra jobb, sen ska jag skriva på kontrakt imorgon förmodligen. Så jävla glad

haha lol jennie malmgren

så jävla kul.. Jag och jennie har länge tänk göra en kompistatuering eftersom vi hängt ihop i typ 17 år nu..

Jennie - Bla bla bla bla forever and ever, til my big fat as crush the planet (Jennie säger något lökigt)
Lovisa - Men seriöst jennie..
Jennie - Men denna då bla bla bla carpe diem (jennie säger något mer lökigt)
Lovisa - Förfan jennie... Ska vi inte bara tatuera in vars en ost istället

Utkast: Jan. 30, 2013

Är så fruktansvärt trött.. Uschhhh!! Ligger i soffan helt utslagen.. Senare när jag vaknat till liv så ska jag pyssla lite, och sen ta en lång skön dusch.

Ikväll blir det nog lite internetshopping, eftersom jag har feta jävla cravings efter nya kläder.

Xoxo

pw och mys

Igår var en helt vanlig dag..

Dagen började med att jag låg och mös i soffan, all by my self. När emma ringer och undrar vad jag sysslar med. - ska träna snart svarade jag. Men eftersom vi hade ganska mycket att ta igen så slutade det istället med att vi körde ut till pålsjö och pw med hennes vovve. Världens sötaste fluffigaste lilla golvmopp. FYFAN! <3

Sen blev det mys på donken, raceade hem till mig och käkade.. Soffhäng och skitsnack, när våra magar helt plötsligt börjar skrika efter bogartsgodis.. Ut i kylan, in i bilen och iväg till bogge.

Ut ur bilen, powerrökte in i soffan, på med värmefläkten och in under vars en filt så kollade vi på världen sämsta film..

Sen var jag all by my self hela natten. Riktigt skönt!

Vaknade för ett tag sedan, sen dess har jag städat hela huset, tvättat och hunnit fixa ett par saker jag var tvungen att ta tag i. Imorgon blir det jobb.. Men bara måndag tisdag. FYFAN vad skönt

NEW YORK BABY

snackat med olivia hela morgonen och planerat resan. Underbart!

Nu är även buss från DC till new york bokat, inklusive boende på ett hotell mitt inne vid time square! Dessutom är det springbreak när vi är där, så det kommer bli så jävla crazy!! Längtar som fan

Ikväll blir det laserdome med mina lovers, sen efter det blir det mat på olearys. Åh vad jag är glad just nu.

PUSSS

omg omg omg

som jag längtar <3

<3


på jobb

Ligger i omklädningsrummet på jobb nu och är så jävla less på att jag slutar Kl 6.. Längtar efter mina cigg och min säng (santa Maria har rökförbud).. Har jojjan bredvid mig ialla fall, och det blir alltid massa skratt och prat.

Har inget mer att säga.. Tyvärr

det äckligaste jag vet

detta är absolut det värsta jag vet. Kräks med tanken på dressmann kalsonger. ÖÖÖÖH kräks i min mun

så mycket pengar

ja alltså när lönen kommer då kommer jag ju bli broke på dirren, är skyldig mammi pengar, ska boka flygbiljett till DC och lägga undan pengar till utbildningen som håller hus i april månad. AMEN SHIIIT! Men vad ska man göra? YOLO

Min dag igår började med att daniel ringde i panik och ville ha skjuts, så snäll som jag är fick jag ta ut bilen och hämta honom. Vi hade det trevligt, tog en cigg och pratade lite. Kvalitetstid är bra! Sms:et sen när jag kom hem - tack för skjutsen btw, och fyfan vad snygg du är btw!. Haha chockad blev jag, lökig tjej, med gårdagens kläder och med fettigt hår så leverar jag fortfarande ;)

Sen blev det massa mys och prat med jennie och rebecca! Riktig girlsnight. Blev vin, spel och sen film. Detta ledde till att alla var fett trötta, och däckade på soffan.
 
Becki stack nyss, jag och jennie sitter på soffan och lökar atm. Ska snart ta tag i mitt liv, sen ska jag ta bilen, åka iväg och köpa bingolottor. IKVÄLL smäller det! Bingolotto marathon hos möller med min kära syster, emelie och johan.. Jag drar hem storvinsten!

long time ago

Men sådär ja! har inte varit kreativ på flera månader nu.. Och gissa om jag saknat det?! Ja, men det visar lite att jag är påväg att komma närmare ljuste så att säga. Dem ringde mig från en annat jobb idag, men det är så svårt när jag inte vet hur länge till jag kommer vara kvar i Sverige... it´s soo hard!
 
Ialla fall, gjorde jag om två jeansjackor. Som vanligt glömmer jag alltid att ta före bilder. Men jag har målat, slitet, nitat och sytt!

Enjoy!


dilemma

alltså seriöst.. Just nu är mitt liv fett jobbigt. Är så jääävla sugen på att färga tillbaka mitt rosa hår ett tag. Men grejen är den att då måste jag ta ut min hårförlängning, och jag tycker ju det är cp snyggt med långt rött hår.
 
Men det rosa är ju så jävla kul... Åhhhh detta tar död på mig.. 
 

VS.
 
Heeelp me

drömmer mig bort

sitter och kollar på hotell i new york och drömmer mig bort. Kan inte lönen bara se till att komma nu!!

blogg

tja blogg fan! Ligger i soffan och har klarat av denna korta med intensiva vecka.. Fyfan vad halt det var att köra till jobb kl 5. Låg och tryckte i 70 km/h, vågade inte köra fortare. FYFAN!
 
Lön snart, och det ska bli så jävla nice! Ska boka resa till DC då.. Hälsa på min älskade olli i mars.. Sen efter det går jag tillbaka till skolbänken. En kort men intensiv tid! Men det kommer bli så jävla skönt..
 
Som sagt - jag ser ljuset i slutet på denna painful era!
 
Snart kommer världens bästa mac hit, så ska vi äta gott och antaligen blir det roller coaster lan. Massa mys

framtid

jag har bestämt mig.. Jag vill inte kolla tillbaka på mitt liv, och inte se mer än ånger.. It´s time

mega pose och bingolotto

Precis kommit hem från mölle där det ikväll hölls bingolottokväll.. Jag fridiz, möller och johan. Ingen vann... buhuuu

Innan dess blev det massa mys och posering hemma hos fridizen! Snart kommer mac på en cigg och lite mys.. Sen blir det att peppa att klockan ringer halv 5 imorgon då man ska börja jobba kl 6, och bilen avgår från parkeringen kl 05.00..

Älskar förmiddag så badly!
 
 
 

massa mys x2000

Tja tja!
 
Har precis kommit hem till min kära syster, och kollar på henne när hon bränner sin mat. Var nere på lägenhetsvisning nere på carl krooks gatan innan idag.. Underbar lägenhet, med mysig balkong.. Lägenheten var i toppskick, med helt nytt kök, med öppen planlösning och allting i helt superskick. Nykaklat badrum med riktigt lyxfeeling..
 
Jag kan se mig själv bo där.. Verkligen! Kommer ringa till dem imorgon och säga att jag är intresserad, och sen får vi se vart vi kommer därifrån..
 
Nu ska jag komplettera en jobbansökan och en beskrivning av ett jobb som jag har fått. Blir ju mer som ett extrajobb, som kan bringa in några extra 1000 lappar i månaden.
 
älskar hemligheter hihihi
 
puss

baby, du är bäst


tillbaka till lägenhetssökande

Hmm, har nu blivit erbjuden 2 st lägenheter. Båda i samma prisklass men två helt olika lägen. Den ena är på carl krooks gata, alltså direkt nere på ga. Den andra ligger på tågaborg, och är snäppet större, men saknar balkong.. Dock är den på första våningen.
 
Den på carl krooks gata har tillträde först, alltså i april.. Medan den på tågaborg blir det tillträde ungefär till sommaren.. Men kan också bli tidigare..
 
Jag är kluven

ingenting, men ändå så mycket

Tja tja bloggen!
 
Alltså jag har haft så mycket att göra senaste tiden, men ändå inte? Är väl mitt psyke som blir ihjälstressad över allting som har med julen och det nya året att göra. Men nu kan jag äntligen slappna av!
 
Har precis kommit hem från jobbet, jag är trött och hungrig. Men orkar jag laga mat? PFFFZZz ja jag måste, dör alltså. Jobb gick fort, och vi fick sluta 1 h tidigare. Skulle egentligen sluta nu haha
 
Alltså jag är typ världens sämsta bloggare, för jag vet aldrig vad jag ska skriva.. Allt som har hänt senaste tiden är liksom som en enda stor klump i min skalle. Vad fan har jag för mig? Fråga mig inte.. Jag vet inte
 
Tänkte att jag skulle vara lite rolig.. Så här får ni en riktigt sexig bild på mig vid 14/15 års ålder. Fjortisdojsa <3
 

RSS 2.0