Hola amigos!

Tja, Tjena Tjena and so on...
 
Mitt huvud är helt fullsmockat atm. Och har inte så mycket annat att tänka på än allt som måste göras. Är jag inte på körskolan, så är jag på santa maria, är jag inte på santa maria, är jag på olympia, är jag inte på olympia är jag på sundspärlan. Och vet ni inte vart jag är? då ligger jag nog död i ett dike.
 
Skämt å sido!
 
Men körskolan rullar på, och nu börjar det närma sig uppkörning.. Jag bara längtar till att jag kan bocka av det från min to do list..
 
Ikväll blir det jobb på Hif, och sen efter det hoppas jag på att komma hem till mitt fedex paket. woohoo Förövrigt ska jag jobba utan mitt crew på hif idag eftersom hysan var för upptagen med körskolan, och märta har fått nytt jobb som behövde henne ikväll..
 
På fredag ska jag och märta göra sundspärlan osäkert. WOOHOO, sen ska jag jobba där på lördag. Så det får inte bli för mycket svinerier!
 
Måste bara tipsa om en sak. Som jag skrev i mitt förra inlägg så använder jag ju bara balconette bh:ar. Så där med måste jag också tipsa om detta. Jag köper alltid mina bh:ar från halens, då dem enligt mig både har bäst pris och passform. Man får två st för 200 kr, när man annars på ex. på hm får en för 150 kr. HÄR har ni länk
 
xoxo

feel in love with a unicorn

påväg hem till mig

på jakt

Jag var på jakt efter en ny bh.. I vanliga fall så använder jag bara balconette bh:ar eftersom det passar till alla kläder, och enligt mig är mycket snyggare. Men när jag var på min bh jakt, och såg denna. En ensam jävel kvar i min storlek, så kunde jag inte låta bli. Nu är den min, och mackan är glad.

ni hittar oss i drive-in(en) på donken

Ja det är där jag och mac hållt hus de senaste dagarna..
 
Igår var det shopping orgie på väla. Fyfan vad mycket fint det blev. 1 par nya byxor, en ny plånbok, 2 st t-shirtar och ett par skor. Så jävla nöjd!
 
Ikväll ska jag hoppa in och jobba natt på santa maria, eftersom jag är så jäkla snäll. Men i själva verket kunde jag inte tacka nej eftersom det är fett nice med cash. Annars så har jag ju faktiskt tagit ledigt för jag ska hinna med min körskola. Men så är det ibland! :D
 
Gjorde förövrigt naglar i fredes, och jag är mega nöjd. Här får ni se resultatet! Men som ni vet har jag problem att vara seriös, så jag bjuder på min careface min också!
 
Är mega nöjd! 280 kr kostade det, på salongen precis bredvid drive in körskola i långvinkelsbacken.
Har hittat lite mer jag vill klicka hem online, sen är det shoppingförbud efter det!
Men eftersom jag hoppat in och jobbat lite extra nu under mina lediga veckor så kommer jag ändå få en helt okej lön nästa månad :D
 
Här är btw mina skor också, kommer bo i dem. Tiden stannade upp och halelulja spelades upp i min huvud, när vi i slowmotion sakta närmade oss varandra.
Ja det var väl allt för mig nu. Hade velat skriva exakt vad jag sysslat med dem senaste dagarna. Men jag orkar helt enkelt inte. Idag ska jag fan ta ner mina vinterjackor från vinden, sen tradera mig lite. Och det är nog fan allt
 
xoxo

cravings

Ja senaste tiden har jag fått feta cravings efter en lackkjol... Hittade en assnygg på nellys rea, och som tur är fanns där bara kvar i storlek S. Men jag somnade i soffan, och när jag gick in igen så var den slutsåld. Jag fälde en tår, och gick tillbaka till soffläge. Nu är sökningen igång igen, men eftersom jag och mackan antaligen ska på shoppingäventyr på fredag så är det kanske bättre att vänta.
 
 

det går bra nu

Ja det går verkligen bra. Körskolan går superbra, och har redan fått uppkörning uppbokad. Så jävla glad!

Imorgon ska jag rycka in och jobba på santa maria eftersom jag ändå ska köra tidigt imorgon. Kan ju inte låta dem sakna mig för mycket där ute ;)
 
På torsdag blir det jobb på hif, sen riskettan på fredag! Sen tar jag fan helg.. Så jävla nice att allt bara rullar på precis som det ska. Har dessutom blivit erbjuden ännu en lägenhetsvisning.. Men jag måste tacka nej då jag har planer på att resa iväg ganska snart.
 
xoxo

jobba osv.

Ja alltså jag är så jäkla seg idag och är inte alls pepp på att jobba på hif idag. Men eftersom jag tagit ledigt 2 veckor från santa maria för att jag ska gå min intensivutbilning med körkortet så är det ju bara att bita i det sura äpplet.
 
Vi hade jättemysigt igår, och blev en massa kel. Jag och möller däckade i soffan, och vaknde tidigt. Sedan dess har vi legat som två degklumpar i vars en del av soffan och glott tv.
 
Pappi kommer snart och hämtar mig, så ska jag övningsköra en sista gång innan min körskola kickar igång.
 
xoxo

don´t miss me. I´m back

Alltså ledighet i all ära. Mackan är i tyskland, och det är ganska tomt. Får skeda med kudden om nätterna. Men innan han åkte så gjorde han en bana till mig på rollercoaster som jag nu sitter och lirar för fullt.
 
Dock har han satt helt orimliga mål, men jag ska fan och mig klara den.
 
Ikväll kommer hysan och möller, blir massa mys och hemmagjord pizza!
 
Måste tipsa om santa marias pizza kit. Så jävla goda! tar 5 min att göra pizza, och blir så jäkla gott. Det är absolut topp 1 av mig atm.
 
Nu ska jag lira lite på min bana, så jag inte sviker mac till han kommer hem.
 
xoxo

i landsproblem

Åh efter att spenderat hela dagen i telefonen, så är jag så lycklig. Det börjar närma sig ljusare tider, fast jorden snurar mot mörkare. Är så jäkla happy, och jag verkligen längtar så mycket. Jag ska berätta mer när det verkligen börjar närma sig! :D
 
Nu till ett problem, som verkligen behöver tass itu med! Alltså jag älskar att köpa byxor. Men alltså hallå? Gråa eller svarta? Så jävla läckra! Mitt sökande efter fler baggy byxor har ju gått åt helvete eftersom gud inte vill att vi med nigghabutts ska dölja våra juveler. HÖHÖÖH
 
 
Och dessa.. Vilka är bäst är ju den stora frågan. Dem guldiga känns mer exklusiva, men dem svart funkar ju till både fest och vardags. Men samtidigt har jag ju många svarta byxor, men samtidigt så funkar dem till allt. wtf
 
Jaja, jag får sova på saken. Jobba imorgon igen, och på torsdag. Sen är börjar jag min internsivutbilning på körskolan på måndag. Fucking yey!
 
xoxo

monster


Igår

Klockren kväll. Det började med att jag hysan och möller skulle kolla på film och mysa. Men det hela eskalerade till att det blev fest.Jag, möller, Becki, Olivia, Ramla, Broman, Jennie, Jolle, Matte, Mackan och jp slutade upp hemma hos mig, med massa alkohol och spel.
 
Det var en klockren kväll, och alla hade superkul. Det måste varit den mest lyckade kvällen på länge!
 
Finns så mycket jag vill skriva om kvällen, men orkar faktiskt inte. Ligger död i min onepiece i soffan, och väntar på att min mamma kommer hem så ska vi på dejt på donken. Jag älskar min mammi, hon är bäst :D
 

Dangerous spike´s and red hair


inspirerad

Efter allt snack om bajs så blev jag inspirerad av att använda mina skills i ps och göra en ny omslagsbild till min kära facebook. Jag blev nöjd med resultatet
 

Bajs

Ja bokstavligen talar.. BAJS! Mitt hem är invaderat av bajs, från djur av olika slag. Sjukt kul att vakna upp till!
 
Så nu ska jag finna energin bakom all trötthet, och göra rent och fint här. Känner på mig att där ligger ganska mycket lagrat någonstans långt bak.
 
Förövrigt så fick jag mina skor från nelly igår. Så jävla äckligt snygga! Men det som fick mig att häpna när jag öppnade brevlådan var att där låg 2 avier från nelly, med olika vikt. Åkte till posten och hämta ut dem, och hör och häpna. Jenny från Iisbo saknar nog sin jacka, för den har tydligen hamnat hos mig. Ganska cool oversize skinnjacka. Frågan är den om man ska ha kvar den, eller mejla till nelly och informera om detta? Äsch vet inte.. Jag ska ta tag i mitt bajs nu.
 
Xoxo

new

Yey! Älskar min nya tröja, den är så jävla snygg. Vill bo i den..
 
Nu ska jag snart springa iväg till bussen för att bli med tjockare hår. Vädret idag är förövrigt äckligt nice. Och kan inte låta bli att mysa ner mig i soffan nu en stund innan avgång.
 
Ska lägga upp bild på mitt hår sen :D
 

minus

Hejdå 11800 kr... Men vad gör det om 100 år?

bom shakalaka

Alltså shit. Jag bara längtar till fredag, först och främst är jag ledig. + Att jag ska till frisören och sätta i mina långa röd extensions! Sen ska jag lägga upp på mitt signalröda hår!
 
Snackade med olli i telefon innan. Saknat min bebis! Men det är så jäkla mycket nu, men när körkortet är fixat så blir det fan roadtrip för hela slanten.
 
Alltså jag längtar efter ullared så fruktansvärt mycket, och har gjort det i flera månader. Men nu börjar det närma sig!!
 
Så mycket jag längtar efter just nu, och den 30e ska jag äntligen tatuera mig. Det är många som undrat vad jag ska göra, men jag har inte velat skriva om det. Men jaja skitsamma! :D Ska göra två stycken skelettfåglar på ryggen! Ganska stora på vardera skulderblad. Kommer bli så äckligt nice.
 
Idag har jag förövrigt gnagt av alla mina naglar. Fråga mig inte varför, men det är ett maniskt beteende. En notis till mig själv är även att jag måste sluta att tugga på mina lillfingrar när jag sitter vid datorn. Det gör ont, och båda min fingrar är helt köttade nu.
 
Borde finnas tuggleksaker för människor. När vi var yngre brukade jag och jennie sno limmstift från skolan för att vi skulle kunna ha något att tugga på. Så jävla kul! Den andra tuggleksaksfavoriten var ju även tvättsvampen när man satt i badet. Och med lite skum på det så blev det en like extra kryddig parfymig smak. Bästa skiten ju. Ganska ska börja tugga på soffan, men då undrar nog mamma vad jag håller på med.
 

glad

Jag är så jäkla glad. Blir nästan tårögd!

Bokat körskola, nu och börjar den 22 oktober.

Pratade med min chef innan, och det var bara massa positivt. Åh idag är en sån dag då jag bara älskar livet så mycket.

Ska mysa med mackan sen, och äta gott.

Det var allt för mig idag! xoxo

in progress


idag är ingen vanlig dag

För idag är Lovisas produktiva dag!
 
Ska få jättemycket gjort. Ska upp och hämta mina pälsar på vinden sen ska dem fan säljas. Har för mycket som är snyggt, och det är dags att skiljas från dem.
 
För övrigt så är jag tocke igen. And i fucking love it! Ska sätta i extensions på fredag. Så jävla gött!
 
Började skriva en hiss och disslista igår, men någonting roligare kom före innan jag hann posta den. haha
 
Övningskörde igår, och jag kan ju bara säga att jag är redo. På måndag ska det ringas till körskolan, sen börjar jag min intensivkurs om 2 veckor! så jävla kul
 
It´s time

new pair of jeans


ops

shit happens. Råkade klicka hem dessa skorna! Har lovat mig själv en grej efter att jag jobbade på sundspärlan i lördes. Alla tjejer hade så snygga kläder och höga skor på sig. Och jag bara - ååh vad fina dem är. Sen kom där kanske en brud med sneakers och man bara - ööh vad är de för någonting. Så nej nu har jag gett mig själv ett löfte. High heels 4 ever!

banta

Haha ja jag har fått för mig att banta. Det går ganska bra faktiskt..
 
Banta för mig innebär att äta vanlig mat istället för godis. Vilket jag i vanliga fall lever på!
 
61 kg stod på vågen i morse, och ja.. Vill väga 55 kg, men jennie förbjuder mig. Så jag kan väl gå med på 57 då. Så till jag gått ner 4 kg så får detta fortsätta. ihhihih Men det klarar jag, för jag är awesome.
 
Nu ska jag äta mina torra knäckebröd, och göra mina dagliga övningar. Sedan blir det jobb!
 
puss och kram

värt en försök

Jag läste nyss om ett shampo och balsam som ska få håret att växa mycket snabbare. Dock så tror jag inte så jättemycket på det. Men man behöver ju liksom ändå tvätta håret så det kanske är värt ett försök. Ska snart springa iväg till jobb så jag hinner inte fundera över saken nu. Men det lägger sig absolut i hjärnbalken till ikväll.
 
Tycker ni att det låter intressant, och är sugna på att prova eller läsa mer om det så klicka HÄR
 

RSS 2.0