blod svett, och ännu mera blod

kul ändå
 
 

cap, CAPS LOCK

Alltså jag är ute efter en keps.. That´s soo hard! är lite sugen på någon av dessa! men vet inte vilken
 

känslan som uppstår..

När katten kräkt för 3e gången denna månaden på mitt täcke... Han vill nog att jag ska frysa, eller så är det en pik till att han måste få mindre mat.

Äntligen!

Körkort! Så jävla nice.. Känner mig så fri. Som en helt ny människa. Skämt å sido! Men ja, riktigt skönt. Det bästa är att jag nu kan ligga ner och ex. bara kolla på tv och slippa tänka på det, eller vara nervös över det.
 
Extra vuxenpoäng till mig när jag körde till biltema, köpte spolarvätska och fyllde på den. Nästa sak är bara att jag ska lyckas ta mig in i garaget. Efter ett tappert försök igår så skrapade jag hela dörren på bilen. OPS! Shit happens.
 
Gjorde upp för det idag, när jag köpte världen fetaste rattmuff! Älskar att bara smocka in så mycket fula saker som möjligt. Det blir liksom en sån hög fulhetsfaktor att det blir coolt.
 

hatar julen

alltså julen må vara den tråkigaste högtiden ever. Julklappar är tråkigt, vädret suger, och allt annat. Ja det är bara jävligt tråkigt!
 
Jag önskar mig ingenting, jag vill inte ha någonting. Eller jo, jag har önskat mig en sak av mamma.. Men det går knapps att räknas då jag önskat mig en kran som fungerar till badkaret då jag saknar att bada. Just nu fungerar det i princip bara som en tunna. Lönt liksom?
 
Olli var ialla fall på besök innan, vi satt och kollade lite flyg, hotell osv. Längtar fruktansvärt mycket!
 
Dessutom har jag kommit på en sak. Är det något fel på mig när det bästa att se fram emot i mitt liv just nu är att ta truckkörtkort? Ja alltså jag känner inte att alla hästar är hemma. (och att mac kommer med donken snart)

roligaste tjejen i världen

ja det är precis vad jag är idag.. Har legat i soffan heeeeela dagen, förutom ett undantag när vi åkte till donken. Men hallå, man måste ju äta? Så nu är jag forever alone, och kollar på en film på 5an som är ruskigt bra. Vem säger att man inte kan ha det bra ensam?

Mac är ute och super sig full, men jag skickade med säkerhetstrosan. Så jag kan vara lugn ;)

älskar min mamma

nyss kommit hem från jobb. yey!
 
Min mamma är sötast i världen.. Hon vet att jag älskar att sova på soffan, men nu när jag jobbar natt så vill hon att jag sover i sängen eftersom hon inte vill riskera att väcka mig (jag går inte att väcka), så ja så ligger det till. Men nu när jag gick in i vardagsrummet så hade hon bäddat med massa täcken och kuddar i min favoritsoffa. Blev då tvungen att gå in och väcka henne, i en luciaskepnad. In med tända ljus, och med min ljuva stämma framförde jag luciasången all by my self.
 
Dessutom blev jag illa tvungen att klicka hem denna skinnjackan från hm eftersom den var på rea, och jag har pillat på den länge nu. Köpte dock en skinnjacka för typ 2 veckor sen. Men denna... ja det är någon speciellt med den
 

omg, i´m in heaven

 
omg.. Vill ha allt! Men prio 1 är lätt jurassic park tröjan, och dem glittriga solbrillorna. I´m in heaven

.

vill inte äta

ponny

det enda jag har att säga... det var inte jätteskönt

nygaddad

ja det är precis som det låter! Men kan inte fixa någon bild, för att hela armen är fett inplastad.. Har så jävla mycket tankar på vad jag vill göra nästa gång. Men ska hålla mig till en grej nu! Men jag vet inte.. Har ju den på ryggen jag vill göra, jag vill fortsätta på armen jag gjort nu, jag vill göra andra armen, och har jag en idé om världens festade tatuering på foten.
 
That´s hard...

moon boots

ja enda sen förra vintern har jag sagt att jag ska köpa ett par moon boots, men har inte fått tummen ur röven. Men nu, ett år senare..... Klick! påväg hem till mig.
 
Fanns så många olika färger att välja mellan.. Ville ju ha dem rosa eller dem lila, men jag fick tänka efter lite. Kom sedan på att jag beställt en gul jacka, så det fick bli ett par svarta.
 
Värme ftw
 

first aid kit

 
 
<3

smått förbannad

Okej, hej!
 
Failade min uppkörning idag... För andre gången och känner mig total fail helt seriöst! Den var bara en sån liten sak som gick fel, och det gnager på mig enda in i benmärgen. Men nu kan ju ni vara glada och skratta åt mig, ni som förmodeligen är inne och läser som är falska och egoistiska! Mina äkta vänner stöttar ju mig, och fortsätter att klappa mig på axeln. Nästa gång blir det bättre..
 
Men hela den här körkortssaken har blivit en skräckupplevelse för mig. Började med att jag valde fel körskola, big time. Fel årstid, verkligen! And so on....
 
Haft mycket som bara gått emot mig, men jag ger ialla fall inte upp. Körkortet kommer jag ha, förr eller senare. Får tänka possitivt och se det som att hade jag inte börjat på körskolan nu, så hade det gnagt på mig istället.
 
Jaja shit happens, men jag mår bra, är frisk och har många underbara människor runt omkring mig. Det är huvudsaken! Jag har klarat mig utan körkort i nästan 21 år, så lär jag nog klara mig några månader till.
 
Puss på er, mina lovely friends! <3

las vegas

sitter och kollar på flybiljetter och hotell. Min och jennies dröm sen vi var 13 år, har varit att flyga till las vegas när vi fyllt 21. Nu ska olivia flytta till staterna i början av nästa år, och då kan vi lika bra slå två flugor i en smäll!
 
Så i mitten av maj månad åker vi till las vegas! Och kanske vidare till LA om jennie inte kommer in på sin skola. Jennie har även en moster som bor mitt inne i LA som man säkert kan slagga hos!
 
Nej fyfan vad jag längtar... Las vegas, here we come
 

RSS 2.0