jacka

Ja alltså jag köper en ny jacka varje år. Eller ja, minst en.. Detta året har jag varit lika seg som vanligt, och bara hatat mitt liv för jag inte har någon snygg jävla mtf jacka. Men nu jävlar, har jag klickat hem årets! Jag längtar efter att få krypa in i denna supersköna dunjacka. För jag håller förhelvete på att frysa ihjäl nu...
 
Den fanns i många roliga färger, men jag hade svårt för att bestämma mig. Så fick bli denna! tycker det är så jäkla tråkigt med neutrala fäger så som ex. svart eller beige. Och gul känns ändå lite lätt basic med!
 
Come home to meee
 

mat

frugan (mac) står i köket och slavar. Snart är det mat, och jag är nöjd.

puss baby

äntligen

så var du min

pallar inte

pallar inte blogga, men här är en bild på min nya tröja som jag ska rocka ikväll.. Feel sexy
 
 
 

party

yes ikväll blir det fett mycket fest. Min mage fick klara sig utan föda i 24 h nu.. Men fick i mig föda så det räcker för hela dagen sen. Men nu vill jag typ bo på toaletten.. Skitsamma hahha (skit=bajs)
 
Möller har förövrigt smittat av sig big time med sina dåliga skämt.
 
Ikväll ska även daniel och david gj joina hem till olivia. Det var evigheter sedan jag träffade båda två, så ska bli fett kul..
 
Återkommer när jag fixar mig, för detta blogginlägget make no sence.

uppskrivning

done! klarade den. Fyfan har aldrig haft så mycket panik i hela mitt liv. utan problem det värsta jag gjort. Bara uppkörningen kvar nu!

peppa peppa.. Men tiden kommer gå fort då jag ska jobba ganska mycket fram till det är dags.

Imorgon blir det första dagen på julborden, sen blir det skaka rumpa på lördag. Lovar att jag ska ta pics då. Måndag, Tisdag, onsdag blir det att jobba eftermiddag på santa maria. Sedan torsdag och lördag blir det jobb på sundspärlan osv. Så ja jag har ju det ganska smockat att göra. soooft

nyår

hittat den perfekta nyårsklänningen.. Dock så hade jag velat ha korta ärmar då jag ska tatuera mig strax innan (om det blir av denna gången). Vet inte vad som är snyggast om det är den djupa u-ringningen eller den vågade slitsen. Dessutom är jennie glad då hon tycker jag ska börja klä mig mer porrigt. Jag klär mig tydligt ocharmerande.

don´t miss me... i´m here

ja alltså tack för denna helgen. Har varit så fucking awesome förutom att jag fick alkoholfria öl i helgen? vad hände där.. tror kylan åt upp min alkholhalt i mina öl, så efter halsande av x antal öl så slog det mig.
 
Sen efter drog vi ner i stan, rejvade loss, träffade på en arbetskamrat som vi åkte med till donken - köpte en cheeseburger. och sen ner i stan igen! Jennie var full som ett hus, men jag tycker om henne då. Underhållning på äckligt hög nivå. Vi stack till hjärt och konnis med möller och rejvade loss med alla oldmens. Känslan som uppstår när vi är mitt i ett pensionärshem och alla börjar dansa gangnam style. Det kändes verkligen unreal!
 
Ja sen blev det taxi hem, och skeda med min mac. Vaknade och mådde bra? wtf liksom.. sov hela långa dagen och åkte sedan tillbaka till olli och mös med hela bakisgänget. Idag har jag kört bil, sista lektionen inför uppkörningen.. Jag är rädd.. allt känns så overkligt! i mitt huvud finns det liksom inte en chans i världen att jag kommer bli godkänt.
 
Idag ska jag städa och fixa annat skit som måste göras. Beställde nyss en supersnygg tröja från hm´s senaste kollektion. Jag har inte kunnat få den ur mitt huvud sen jag såg den. så det fick bli klick klick
 
Men en sak som slog mig.. eller ja fick mig sne var detta... Finn ett fel, eller två

hello stranger in my soffa

alltså helt seriöst så tror jag att något eller någonting bor i min soffa! För varje gång jag sovit i den så blir mina fötter invaderade av någonting och kliar som fan.. Vilket skit, för jag älskar min soffa.
 
Jaja från en sak till en annan. Jag har blivit lurad, big time. Körskolan har bara fortsatt och trycka på mig lektioner, men när jag pratat med dem har dem sagt att jag kan avboka dem för att det bara är just in case lektioner. Men igår när jag ringde och skulle avboka dagens lektioner så blev jag bemött av världens otrevligaste svar, där han i princip hotade mig i telefonen. Så ja, klarar jag inte min uppkörning på första försöket så byter jag körskola. Pratade med både str och konsumentverket igår, och dem tyckte jag hade rätt i vad jag sa.
 
Skitsamma, mamma ska åka med när jag ska köra med chefen på onsdag. Han tror seriöst att jag är ett litet torrt löv en jävligt blåsig dag. Men nej, denna stenen har satt sig ner för att stanna.
 
Tjarrå

Hylla din lärare

Ja, den kom upp när jag klickade runt, och det kändes bara så givet att hylla mina gamla mentor från peter sven. Hade jag inte haft honom som stöttat mig genom högstadieperioden så hade jag aldrig gått ut, aldrig börjat gymnasiet och deffinitivt inte varit där jag är idag.
 
Det är sånt man aldrig glömmer. Tusen miljoner tack till världen bästa mentor
 

tips

alltså... nu var det över 2 veckor sen jag fixade mina naglar. Trots jobbet och allt annat skit jag hållt på med så sitter dem fortfarande. Dem ser dessutom exakt likadana ut.. Filade precis ner dem lite, och gav dem ny färg.
 
Som nya!

hello my name is lovisa, and i speak english

haha ja lite så känns det.. Beställde ju ett paket från monki för ett tag sedan, då en av sakerna var slut i lager..
 
Jag blev ju ledsen, och tänkte att jag måste ha den. Mejlade kundtjänsten men dem hänvisade mig till deras telefonkundtjänst. Så det var bara att plocka fram engelska lexikonet och göra mig beredd mentalt.
 
Men det gick jättebra, och vi skämtade och skrattade. I själva verket kanske hon skrattade åt mig, vad vet jag. Men mission complete för jag får hem min tröja i början av nästa vecka.
 
nu ska jag tvätta mina armhålor, för dem luktar äckligt. Typ som en svettig turk.. Vill ju inte förvandla möller till ett chernobyll barn ikväll. haha
 
kiss kiss

omg i´m in love with a unicorn


ab circle pro

funderar helt seriöst på att köpa en sån.. Ni vet den störiga jäveln som visas på tv-shop hela tiden... Jag är fett sugen!

Fast jag är sexig naken ÖHÖHÖH

happy fucking christmas

Ja alltså då ska alla ha kul ikväll, och jag ska snart göra v mig och gitta till jobb..
 
Hade superduper mega kul igår.. och det återstå att se nu när jag kommer dit, hur mycket jag skämde ut mig igår. Spännande spännande!
 
Ja happy halloween fuckers
 

RSS 2.0