spara vs. slösa?

ja alltså seriöst, nu jävlar! Jag har cash, men är ju kändast är världen på att vara bäst på att spara. Personligen så gillar jag inte vinterskor, för jag tycker inte det klär my style.. Ni förstår hur jag menar!
 
Det ända jag tycker är okey är dr martens. Men nu är det så att jag har pillat på ash´s boots med nitar nu ett tag, men vet inte om jag vill lägga så pass mycket pengar, då jag inte ver hur ofta dem kommer användad.
 
Men har hittat ett alternativ.
 
Ash´s ca 2000 kr
 
och wannabe´s för ca 250 kr
 
 
Dem ser ju inte lika exklusiv ut, men kan ju faktiskt funka. Ska ta mig en funderare över hur jag vill göra.. Eller om det blir några allas, det vet jag ju inte!
 
Men ett par skor som deffinitivt kommer att få flytta in i min samling är ett par groteskt höga platådojjor med zebramönster. Så jävla grymma! Att prislappen hamnar på runt 2000 kr bryr jag mig faktiskt inte om, när jag betalar för fulhetsfaktorn.
 
 
Med fucking vänliga hälsingar
Lollo from the block

Andas

Ja fyfan..
 
Sjukade mig resten av veckan från k2c. Pallar fan inte!
 
I helgen blir det bara massvis av mys med mackan. Film, godis och donken på fredag, och på lördag ska vi gå på bio :)
 
Känslan att sova ut går inte att beskriva, Ligger och lökar i soffan nu, och väntar på att fedex ska knacka på dörren.
 
 
 
pööössss

ta mitt liv

Ja den som inte säger att jag kämpar för min brödföda kan ju dra åt helvete...

Dem ringde mig från min andra jobb idag och sa att jag skulle jobba denna veckan. Vilket är för mig lite sådär, eftersom jag jobbar natt på santa maria hela veckan. Men god som jag är, och jobbflowet som jag ändå är inne i så kunde jag inte tacka nej.

Detta resulterar i att jag slutar kl 7 imorgon, börjar där ute kl 12 till 18, sen hem och sova.. Börjar jobba på santa maria igen kl 22. Och så kommer det se ut hela veckan.Fredag ska jag jobba längre, för att få in mina timmar. Så helgen kommer ju vara välbehövd!

Så denna dagen tar jag bara till att sova, ta det lugnt, och fixa massa saker som jag inte kommer ha tid med resten av veckan.

Dem ville ha mig nästa vecka där också. Men frågan är... Orkar jag verkligen jobba dubbelpass i två veckor? Ja det är frågan..

Men ialla fall, förlåt för jag har världens tråkigaste blogg. Men ja jag jobbar, och tom. för mycket. Alla är på mig att jag ska sluta, men har inte hjärta till att tacka nej.

Bjuder ialla fall på en halvskabbig bild från i lördes när jag serverade på sundspärlan. Fick för övrigt jobba över 2 h där med. Inte jobba 2 h alltså, utan jobba 2 h mer. Bilden är mer för att jag ska visa hur långt och fint mitt hår är :D

Slisk knull <3


shoppa+jobb

hahah alltså min blogg har blivit en jobblogg. Känns ju kul att jag har ett liv :D

Men igår blev det mys med Jennie och miss univers. Jättemyyyys <3

Nu ska jag snart övningsköra, sen blir det jobb ikväll. Är faktiskt utvilad, trots att jag vaknade av mig själv kl 7 imorse. Känns ju normalt.

Jag hade shoppingförbud, men råkade ändå beställa ett stort jävla paket från nelly.Fan också! Men jag måste ju se snygg ut, så jag blir oemotståndlig för fler ev. jobb ;) Har varit jätteproduktiv idag, och hunnit med jättemycket! Så nu kan jag även övningsköra med min kära mamma. Så att ta mitt körkort kommer bli lätt som en plätt. Fick även teoriböcker av mackan igår! yey

Ja alltså det har faktiskt hänt massa saker i veckan, trots att jag är jobbnarkoman deluxe atm. Men vafan, har man mål att sträva mot så måste man kämpa för att ta sig dit.

Kommer ett roligare inlägg senare. Smek på er! <3

trött

ja jag är ganska trött. 1 dag kvar denna veckan! wooh peppa..

Men ledig är man inte för det. Jobbar på lördag, sen fick jag nattpass hela nästa vecka. Detta innebär att jag börjar jobba på söndag. Så det blir ingen ledighet denna vecka.

Men än en gång - cash is king. Nu ska jag sätta igång att försöka ha ett liv! wooho har jag sovmorgon imorgon eftersom jag inte börjar förän kl 7! haha nice som fan

Smek på er

jobb

ja fyfan vad det rullar på nu.. Skulle egentligen festa med Daniel på lördag, men det sket ju sig då jag fick besked om att jag skulle jobba på lördag. Men det är ju kul med cash. Jag har ju bestämt mig för att jag ska ta mitt äckliga körkort och köpa en fucked up cool bil. Då behövs det ju liksom pengar!

Så på lördag blir det servering från 16.00 till nattetid. Wohoo
Ska se extra söt ut så kunderna inte kan bli sur på mig när jag tappar en smutsig kniv eller två på dem.

Två dagar kvar med tacobröden. Och det ska bli så jävla skönt. Är faktiskt ganska trött på att gå upp kl 04. Men nästa vecka hoppas jag på natt. Håller tummarna!

Puss på er

Glömde nästan

Ska tatuera mig! I slutet av september! woohooooo

Vet dock inte om jag ska fortsätta på min arm, eller om jag ska påbörja något nytt. Tycker mina ponysar är så fina! Vet dock hur hela min arm ska bli. Så jävla awsome!

piss

saker och ting klarar upp sig nu. Fast jag är zombie i mitt huvud. Jobbat på santa maria i två veckor nu. Riktigt soft att bara stå och chilla, tiden går också fort som bara den.

Ska kanske jobba på sundspärlan på lördag. HOPPAS!

Ja tråkigt inlägg.. Men som sagt ZOOOOMBIE

ullared ska bokas in med hysan! så snart som möjligt

lol

haha jag är så jävla rolig. Älskar mig själv!

Nu har jag fått för mig att jag ska ta körkort for real. Så nu peppar jag som fan. Intensivkurs i slutet av september är vad jag har tänkt mig. Har ialla fall sagt att jag ska ha det innan detta året är slut. Och ni som känner mig bra vet ju att om jag har bestämt mig för någonting så blir det oftast så.

Så nu har jag satt ut lappar överallt och skrivit små noteringar till mig själv att jag ska spara pengar! Det är annars ganska lätt att glömma, och efter en tur på väla är man pank igen. Men nä! nu är det allvar :D

Woh jag ser fram emot att ta körkort, köpa egen bil osv. YEY

Här är min bakgrund atm

..


bara för vi kan


sleten

Ja fyfan vad sleten jag är. Knappt sovit någonting under denna veckan. Men snart är 6 dagars arbetsvecka avslutad!

Idag blir det hif jobb med hysan. Gud vad mysigt

I min dröm inatt var jag och olivia seriemördare, och styckade massa människor och lämnade sedan av dem på framtid. Wtf hände där liksom. Har fortfarande inte riktigt hämtat mig från den, så jag har en enorm klump i magen. Fyfan

Nästa vecka blir det måndag till fredag igen, det känns gött!

En hälsning från mig och e.t! peace

RSS 2.0